Вести

ОРЛИЋ: ОПОЗИЦИЈИ НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ ТО ШТО ВИДЕ ДА ИХ НАРОД НЕЋЕ

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић је говорио о шизофреном стању које тренутно влада у опозицији која нити зна да ли хоће изборе или не, а још мање када их тачно жели.

Орлић је рекао да опозиција данас није доставила ништа и да они ни не желе да причају о изборима.

"Они неће да причају о изборима. Они неће да причају ни о чему. Буквално све што раде може да се сажме у једну реч: циркус. Они никада нису били Србија против насиља, него су увек били најгори насилници. Значајно су изгубили изборе. Није мала разлика од милион гласова", рекао је Орлић.

Орлић је истакао да власт нема никакав проблем са тим ако опозиција жели нове изборе.

"Имате изборе у рекордно кратком року. Онда креће жалопојка. Неће кратак рок, хоће најдужи могући рок, а то је 2. јун. Онда они неће да причају о датуму, већ о препорукама ОДИР-а. Врло је лепо што их то занима. Али онда су дошли на састанак где кажу да неће да разговарају о ОДИР-у. Неће да учествују у комисији коју су тражили сами. Објасните нам људи шта ви то данас хоћете? Они ту не могу да дају јасан одговор. Данас имате ове који кажу да сви избори буду у октобру. Данас у истом дану, кажу ови други да хоће да све буде другог јуна", навео је Орлић.

Орлић је истакао да опозиција јако добро зна да са изборним условима нема никаквих проблема.

"Имају контроле на изборима колико је било незамисливо у њихово време. Проблем је у томе што они виде да их народ неће. Имали су исте резултате, идентичне оним које је објавио Александар Вучић у изборној ноћи. Просто не зна човек сад шта им је теже да објасне. Ако хоће да изађу на изборе, зашто хоће, а ако неће, зашто неће. Нестао им је Покрет слободних грађана. Видимо како их напуштају функционери. Дан после тога отишао је још један секретар. Није једноставно да објасне себи и својима шта раде", рекао је Орлић.

Извор: ТВ Информер