Вести

ОРЛИЋ: У СКУПШТИНИ СЕ ДЕСИЛО КУКАВИЧКО ДИВЉАЊЕ "ЈАНА КОАЛИЦИЈЕ"

Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић рекао је, гостујући у емисији "Хит Твит" на телевизији Пинк, да се у Скупштини десило кукавичко дивљање "Јана коалиције".

"Они су се залетели да линчују председника Републике", рекао је Орлић и додао да је председник Вучић позвао све у Председништво на консултације, а да су они бирали Скупштину.

Орлић је рекао да је председник Вучић једини председник који долази на расправу, у којој учествује, оба дана по 11, 12 сати.

"Он је тамо све време, а ови који су га звали нису. Увек је проблем што је дошао и што говори. Овај пут показују да их је баш брига. Он се за један дан у Скупштини обрати више него сви председници заједно", рекао је Орлић.

Како је рекао, Заветници, Двери и посланици ДСС-а планирано су напали председника Вучића.

"Они су дошли са намером и јасним циљем", нагласио је Орлић, истакавши да сви заједно нису председника померили ни за милиметар, све их је као кегле поређао и срушио.

Говорећи о томе да председник није био тема, него он, Орлић је рекао да је то нека накнадна памет и да сад они хоће да се оперу.

Орлић је рекао да је то антидржавна коалиција која је покушала да начини штету државнику који чува нашу земљу.

Орлић је рекао да се опозиција појавила да се обрачуна са председником Вучићем.

"Никакве ту идеологије нема, само да су против Александра Вучића", рекао је Орлић.

Орлић је рекао да је председник Вучић јасно показао колико је изненађен неистином коју је рекла Милица Ђурђевић Стаменковски о томе да је Клинтоновима дао два милиона, додавши да је безобразлук и лаж да Ана Брнабић има пасош Хрватске.

"Да бисте такве ствари демантовали морате их ловити сваки дан. Ко ће то да ради?", упитао је Орлић.