Вести

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: ЗАНИМА МЕ САМО ОПСТАНАК И НАПРЕДАК СРБИЈЕ

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је у Народној Скупштини Србије, у наставку посебне седнице посвеће Косову и Метохији, да никада није преговарао ни са ким о опстанку на власти, нити да ће о томе преговарати са било ким, јер га интересује само опстанак и напредак Србије.
Истакао је да грађани треба да разумеју да није увек питање онога шта на неком папиру о Косову и Метохији стоји већ и да је важно питање политичког момента и околности и живота око нас, и шта је то шта можемо да урадимо у датим околностима.
Председник Вучић је истакао да је скупштина у четвртак личила, нажалост више на кафану него на парламент и да верује да је то било пре грешком опозиције, иако је више личило да имају злу намеру.
Како је рекао, јуче у Парламенту је морао да слуша разне бесмислице и у чињеничном смислу је демантовао 24 лажи, колико је избројао.
Изјавио је да он, за разлику од појединих представника опозиције поштује Русију и не служи јој, као и да служи само Србији.
Председник Вучић је навео да су стране директне инвестиције много значајне за српску привреду и да нам се од тога исплаћују и веће плате и веће пензије.