Вести

ВУЧИЋ: "MERCEDES-BENZ" У СРБИЈИ ИМАЋЕ ОДГОВОРНОГ ПАРТНЕРА

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са председником Управног одбора "Mercedes-Benz Group" Олом Каленијусом и истакао да је ово тек почетак сарадње са том компанијом која ће у Србији имати одговорног партнера.

"Огромна част за нашу Србију да угости главног човека "Mercedes-Benz Group", глобалног гиганта и лидера у иновативним технологијама у аутомобилској индустрији. Са Олом Каленијусом разговарао сам о свим предностима и изазовима у производњи електричних аутомобила, као и о највишим светским стандардима на којима његова компанија бескомпромисно инсистира и које ћемо ми свакако испунити", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић истакао је да Србија, осим ресурса и одличног пословног окружења, има и најбоље инжењере и младе стручњаке, жељне рада, знања и усавршавања, а који сањају о томе да једног дана раде у компанији попут "Mercedes-Benzа".

"Говорили смо и о додатним могућностима за сарадњу, јер Србија снажно и незаустављиво расте, отварајући своје потенцијале за највеће играче у светском бизнису. Изразио сам уверење да је ово тек почетак сарадње са чувеним "Mercedes-Benz", који ће у нашој земљи имати одговорног и озбиљног партнера и домаћина, као и све услове за додатни развој и ширење пословања. Поносан сам на Србију!", рекао је председник Вучић.

Извор: Танјуг